Leveringstid: 2-4 dage

Fri fragt over 499 kr

14 dages returret

Menu

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Gine Cph
Hørsholm Midtpunkt 61
2970 Hørsholm
CVR nr.: 15285230
Telefon: 45865817
Email: shop@ginecph.dk

Priser

Hos Gine Cph tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Gine Cph modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Gine Cph tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 13 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. 
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret til den pakkeshop, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
Når du afgiver en ordre, sender vi først en bestillingsbekræftelse til dig på e-mail. Bemærk venligst, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Gine Cph vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til: 
Gine Cph
Hørsholm Midtpunkt 61
2970 Hørsholm
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag; 
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på shop@ginecph.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
Gine Cph
Hørsholm Midtpunkt 61
2970 Hørsholm

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Her kan du med fordel købe en pakkelabel og modtage en returseddel (kræver printer).

HENT RETURLABEL HER

Du kan returnere dit køb ved at sende varen/varerne retur til Gine Cph eller uden omkostninger at returnere købet til en af vore fysiske butikker. Webshoppen kræver udfyldelse af returseddel ved returnering og den fysiske butik kræver fremvisning af faktura på købet. Det er vigtigt ved returnering til Gine Cph at returseddel er vedlagt med tydelig angivelse af navn, ordre nummer, varenavn/nummer. Retursedlen skal udfyldes og medsendes for at vi kan identificere dit køb, når vi modtager varen på vores lager.

Hos Gine Cph har du 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag bestillingen afhentes i pakkeshop eller modtages andetsteds. Hvis udløbet af de 14 dage falder på en helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag, nytårsaftensdag eller på en lørdag, søndag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Enhver vare som returneres skal have de originale prismærker vedhæftet, samt være i ubrugt stand og i den originale emballage. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.

Ved ombytning af en eller flere varer, enten fordi størrelsen skal ombyttes eller den tilsendte vare er behæftet med fejl, så kontakt kundeservice på telefon +45 4586 5817 (11.00 – 17.00) eller skriv på e-mail shop@ginecph.dk. Bemærk at der ikke betales returfragt ved ombytning (kun ved forudgående aftale)

Ved enhver returnering kan der frit vælges andet postfirma end GLS, dog modtages pakker kun hvis de sendes direkte til Gine Cph (Vi afhenter ikke pakker der sendes til pakkeshop og modtager ikke varer sendt pr. efterkrav)

Ved enhver returnering har du ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos Gine Cph. Det er vigtigt at pakken er forsvarligt indpakket. Du kan med fordel følge din returpakke hos GLS på www.gls.dk, husk at notere/tage foto af trackingnummeret, som skal bruges for at kunne følge pakken.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Der kan også være tale om en forringelse af varens værdi hvis varen/varerne bærer præg af udefra- kommende lugte som f.eks. parfume eller røg eller viser anden tegn på brug eller slitage.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, dog undtaget leveringsomkostninger (hvis der er betalt for levering). Det er selvfølgelig en betingelse at fortrydelsesfristen på 14 dage ikke er overskredet. Der skal foreligge en klar aftale om returnering enten på telefon eller på mail, hvis den angivne fortrydelsesret på 14 dage er overskredet Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du tydeligt har bedt om andet på den medsendte returseddel.

Når vi har modtaget returpakken, gennemgår vi varen/varerne. Vi behandler din returnering hurtigst muligt, inden for få dage og senest indenfor 7 hverdage. Når refunderingen er færdigbehandlet kan det tage 2-4 bank dage før det er muligt, at se tilbagebetalingen på din konto.

Reklamationsregler:

Husk altid når du modtager varen at tjekke denne for fejl og mangler. Først når du er sikker på at varen er fejlfri, kan du fjerne div. mærker og smide emballagen ud.

Hvis du finder fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid, efter at varen er modtaget. Kontakt vores kundeservice på telefon +45 4586 5817 (11.00 – 17.00) eller skriv på e-mail shop@ginecph.dk  Sammen med e-mail kan der med fordel vedhæftes billeder af fejl/mangler ved varen, som vil hjælpe med den videre behandling af sagen. Det er et krav at reklamationen er berettiget og at fejl/mangel ikke er opstået ved fejlagtigt brug/behandling af varen. Det er vigtigt at vaskeanvisning (enten medsendt eller siddende på tøj) bliver fulgt.  Vi vil ud fra den konkrete situation tage stilling til om varen bliver ombyttet, repareret, afslag gives i prisen eller pengene gives tilbage.

Gine Cph er omfattet af den danske købelov, som giver dig 2 års reklamationsret.

Adresse:

Gine Cph
Hørsholm Midtpunkt 61
2970 Hørsholm
Danmark